Nieuws Antwerpen Nanagement: eerste hulp voor onzekere bedrijfsleiders

Nanagement: eerste hulp voor onzekere bedrijfsleiders

Nanagement: eerste hulp voor onzekere bedrijfsleiders

Ervaren zakenvrouw Nana Bouyaghroumni helpt bedrijfsleiders bij een beter managementbeleid. Dat doet ze met haar gloednieuwe organisatie Nanagement uit Brasschaat. Daarvoor hanteert ze haar unieke RES-concept, geïnspireerd op de Rationeel-Emotieve Therapie (RET) van de Amerikaanse gedragstherapeut Albert Ellis. RES staat voor Rationeel Eensgezind Schakelen en streeft vooral naar meer verbinden op de werkvloer.

“Nog te veel bedrijven klampen zich vast aan een sterk hiërarchische vorm van bedrijfsvoering, maar in de huidige tijdsgeest werkt die aanpak niet langer. Een gebrek aan open communicatie zorgt ervoor dat tal van medewerkers op hun eigen eiland zitten en er geen sprake is van hechte teamvorming bij veel Vlaamse ondernemingen”, vertelt Nana. “Dat moet anders. Daarom ontwikkelde ik mijn eigen RES-werkwijze die ik nu voor het eerst in het bedrijfsleven toepas via Nanagement. Momenteel werk ik al aan een aantal projecten in de vastgoedsector en de bouwwereld.”

Nana begeleidt niet enkel bedrijven volgens haar RES-principe, maar geeft er eveneens individuele en groepstrainingen over. Daarin pleit ze sterk voor open communicatie en empathische verbinding binnen de bedrijfsmuren. “Een credo dat elke bedrijfsleider in dit corona-overgangsjaar maar beter ter harte neemt”, besluit Nana Bouyaghroumni.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Antwerpen, Hasselt
Antwerpen

TriFinance levert nu ook hr-experts

TriFinance, gekend als leverancier van financiële profielen, is onder de naam People Services ook gestart met het outsourcen van hr-experts.… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.