Nieuws Antwerpen Naomi Mardaci herlanceert ‘Tinder voor ondernemers’

Naomi Mardaci herlanceert ‘Tinder voor ondernemers’

Naomi Mardaci herlanceert ‘Tinder voor ondernemers’

ANTWERPEN – Naomi Mardaci is sinds 2018 virtual assistant onder de naam Virtual Naomi. Ze ondersteunt ondernemers bij administratieve, financiële en technische taken. In mei vorig jaar nam ze VAMatchmaking over, een platform waar virtual assistants en potentiële opdrachtgevers elkaar gemakkelijk kunnen vinden.

Een virtual assistant (VA) is iemand die op afstand ondernemers ondersteuning biedt voor verschillende taken. Het kan dan gaan over facturen opstellen, e-mails en nieuwsbrieven beheren en digitale systemen opzetten. “Een virtual assistant is meer dan een assistent: hij of zij neemt initiatief en denkt mee, zoekt uit wat de beste oplossingen zijn voor het bedrijf en is op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen”, vertelt Naomi. “Het zijn experts in online groei, helpen bij het efficiënter maken van verschillende processen en stimuleren op die manier de groei van een bedrijf.”

De juiste match

“Voor ondernemers kan het lastig zijn om de juiste virtual assistant te vinden”, gaat Naomi verder. “Het is daar waar VAMatching de oplossing biedt. VA’s kunnen een eigen profiel aanmaken en hun competenties en beschikbaarheden weergeven. Opdrachtgevers kunnen zich op hun beurt dan weer registreren om opdrachten te lanceren en de geknipte persoon te vinden. Dat kan gaan over zowel korte samenwerkingen als over langdurige samenwerkingen. Ondernemers hebben op die manier een overzicht van alle potentiële VA’s.”

Screening, opleidingen en netwerken

“VAMatchmaking biedt alleen maar voordelen. Alle VA’s worden vooraf gescreend om hun competenties en kennis van verschillende technische en digitale tools in kaart te brengen. Op die manier is het voor beide partijen makkelijker om de perfecte match te vinden!”

www.vamatchmaking.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.