Nieuws Antwerpen Niet enkel sportievelingen kennen Wima Bowling

Niet enkel sportievelingen kennen Wima Bowling

Niet enkel sportievelingen kennen Wima Bowling

wimaMet een strike op zondagmorgen kun je ongetwijfeld niet alleen je eigen huisgenoten imponeren. Wima-Bowling and Partycenters heeft verscheidene initiatieven uitgewerkt die evenveel voltreffers zijn voor wie eens origineel uit de hoek wil komen. Ontbijten op zondagmorgen, bedrijfsevenementen, verjaardagsfeestjes, communiefeesten enz. Steeds in een hippe combinatie van bowling en eten.

Het complex Wima-Bowling and Partycenters aan de Boomsesteenweg in Schelle is zoveel als een vertrouwde skyline van een stad. Ontelbare sportievelingen uit de brede regio hebben er al vele uren sport en ontspanning beleefd. Veelal met een leuk ontbijt of een maaltijd er bovenop.

Wima-Bowling and Partycenters doet het in dit opzicht uitstekend. Dat blijkt overigens ook uit de jaarcijfers 2014/2015 die onlangs gedeponeerd werden bij de Nationale Bank. Daarin tekent het bedrijf voor een omzet van 3,3 miljoen euro, zowat 100.000 euro meer dan het jaar ervoor. De bedrijfsopbrengsten stegen daarbij van 3.166 euro tot 56.510 euro.

De twee bowlingcenters van Schelle en Sint Niklaas worden aangestuurd door de broers Johnny, Paul en Wim Cryns. Dit is hetzelfde driemanschap dat ook de al even succesvolle San Marco Village in Schelle en The Tree in Lier uitgebouwd heeft tot bekende evenementenhallen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.