Nieuws Antwerpen Nieuw kantoor voor Insurea

Nieuw kantoor voor Insurea

Nieuw kantoor voor Insurea

insureaInsurea heeft een nieuw kantoor geopend in Kontich. De twee zaakvoerders, Stefan Marien en Patrick Van de Wauwer zetten daarmee een kroon op het werk van de afgelopen jaren. Tientallen gasten uit de verzekeringswereld en de immobiliënmarkt kwamen de twee ondernemers gelukwensen. Tijdens de open-deur-dag kwamen ook vele gewone klanten het nieuwe kantoor bezichtigen.

Insurea
overkoepelt als verzekeringsmakelaar en syndicus tevens twee vestigingen van de financiële instelling Crelan in Duffel en Aartselaar. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen tien jaar uitstekend gepositioneerd op de regionale markt. “Wij werken als verzekeringsmakelaar helemaal onafhankelijk”, zeggen Van de Wauwer en Marien. “Wij bieden onze klanten alle mogelijke verzekeringen aan. Wij verzekeren zelfs de gezondheidstoestand van paarden.”

In de onderscheiden activiteiten van de groep bedient Insurea pakweg 6 tot 7000 klanten. Als syndicus worden 150 voornamelijk nieuwe gebouwen opgevolgd.

Insurea stelt vandaag 13 mensen tewerk.  Insurea staat als merknaam boven de BVBA Marien Van de Wauwer.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.