Nieuws Antwerpen Nieuw kantoorconcept The Sage in Berchem

Nieuw kantoorconcept The Sage in Berchem

Nieuw kantoorconcept The Sage in Berchem

The Sage, een nieuw en innovatief kantoorconcept van Wereldhave Belgium, is geboren. In de kantooromgeving staat optimale focus voorop, maar zullen ook andere diensten aanwezig zijn om alle kantoorwerkers te ontzorgen. Het concept wordt eerst gelanceerd in de kantoren in Berchem en vervolgens ook uitgerold in Vilvoorde.

Wereldhave Belgium is een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap met de focus op commercieel vastgoed in België. Met The Sage willen ze inzetten op optimale focus voor de kantoorwerker. Daarnaast willen ze alle klanten ook voorzien van extra comfort door tal van andere diensten aan te bieden.

Naast persoonlijke bureaus en vergaderzalen, is er ook het bedrijfsrestaurant Eatery, dat gezonde maaltijden serveert, een fitness en een strijkatelier. “We willen de werknemers van onze klanten ontzorgen. Daarom hebben we een aantal populaire en handige comfortdiensten ter beschikking”, zegt Nicolas Beaussillon, ceo van Wereldhave Belgium. “Dankzij de combinatie van werkplezier en comfort willen we elke dag bijzonder maken voor onze gebruikers.”

Ook duurzaamheid is een belangrijke pijler van The Sage. Het kantoorconcept verbruikt namelijk minder water, er is minder energie-uitstoot en bovendien zijn alle technische installaties ook milieuvriendelijker. “De sleutelwoorden van The Sage Antwerp zijn operationele efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid, gezelligheid en een aangename werkomgeving. Ik ben ervan overtuigd dat dit nieuwe concept het best zal beantwoorden aan de nieuwe verwachtingen op het gebied van werkorganisatie,” besluit Beaussillon.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.