Nieuws Antwerpen Nieuw koffiemerk Café Copain op de fietsersmarkt

Nieuw koffiemerk Café Copain op de fietsersmarkt

Nieuw koffiemerk Café Copain op de fietsersmarkt

Koffiebrander Yves Claes slaat de handen in elkaar met Count Me In, een fietsevent- en marketingbureau uit Antwerpen. Samen brengen ze het nieuwe Belgische koffiemerk Café Copain Cycling op de markt. De koffie werd speciaal gecreëerd voor fietsers.

Yves Claes is al vijftien jaar koffiebrander in zijn eigen ambachtelijke koffiebranderij. Zijn wens was om een hoogwaardige koffie op de markt te brengen die past bij het napraten na een stevige fietsbeurt. “Ik ben zelf een gepassioneerde fietser en kan enorm genieten van koffie voor, tijdens of na een fietstocht. Koffie is de laatste jaren ook ingebakken in de wielercultuur en ik wou daar graag op inspelen”, vertelt Yves Claes.

Voor zijn nieuw project besloot Yves samen te werken met het Antwerpse fietsevent- en marketingbureau Count Me In. Wies Jaspers, de ceo van Count Me In, is ook enthousiast over Café Copain Cycling: “Fietsen en koffie zijn een ‘match made in heaven’. We serveren al langer koffie op onze events. Vanaf nu kunnen we onze eigen, premium koffie voorschotelen. Niets leuker dan na te praten na een heroïsche rit met je vrienden. In dat plaatje past Café Copain Cycling perfect.”

De koffie is online te verkrijgen en de ondernemers plannen hun product in de toekomst ook te verkopen via fietsenwinkels en (fiets)koffiebars.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.