Nieuws Antwerpen Nieuw management voor VLM

Nieuw management voor VLM

Nieuw management voor VLM

vlmMet een nieuw management hoopt VLM Airlines de vliegtuigmaatschappij weer rendabel te maken. Terwijl de onderhandelingen over een herstructurering onder het personeel nog verder lopen zijn Hamish Davidson, Claus Fischer en Werner Borchert inmiddels al aangetreden.

VLM Airlines heeft het niet makkelijk. In Deurne werden al verscheidene pogingen opgezet om de maatschappij weer enige stabiliteit mee te geven maar voorlopig is men daar nog niet in geslaagd. Onlangs werd nog beslist om binnen afzienbare tijd de vluchten op Birmingham en Genève te schrappen. VLM Airlines vliegt dan wél nog op Southhampton en Hamburg. In opdracht van CityJet vliegen de Fokkers van de Antwerpse maatschappij ook op Londen City.

Voorzitter Arthur White heeft van zijn kant drie nieuwe managers aangetrokken. De Schot Hamish Davidson moet daarbij Steve Blair opvolgen. Davidson was eerder aan de slag bij Sunrise Airways op Haïti en bij de leasetak van de Britse groep BAE Systems.

Claus Fisher heeft van zijn kant heel wat ervaring bij de herstructurering van vliegtuigmaatschappijen en werkte oa. voor het  Griekse Olympic Air. Fisher werd bij VLM benoemd tot vice president commerciële ontwikkelingen.

Werner Borchert die vice president operations werd werkte voorheen eveneens bij Olympic Air.

Arthur White stelt “heel tevreden te zijn met het aantreden van de drie nieuwe managers. Hun benoeming kadert in de uitgetekende plannen om de business bij VLM te verbeteren.”

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.