Nieuws Antwerpen Nieuw online portaal Ik koop Antwerps

Nieuw online portaal Ik koop Antwerps

Nieuw online portaal Ik koop Antwerps

ANTWERPEN – De stad Antwerpen, NSZ – Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen, retailfederatie Comeos, Unizo en Horeca Antwerpen roepen Antwerpse handelaars en horecaondernemers op zich te registreren op het portaal voor e-commerce ’Ik koop Antwerps’. Op deze website kan iedereen vanaf 8 april online kopen bij Antwerpse ondernemers en ze op deze manier steunen.

De stad en de handelaarsverenigingen en middenstandsorganisaties bundelen de krachten om Antwerpenaars en handelaars samen te brengen op het e-commerceportaal ‘Ik koop Antwerps’. Vanaf woensdag 8 april wordt een specifiek Antwerps aanbod gelanceerd op www.ikkoopantwerps.be met een ondersteunende communicatiecampagne. Handelaars en horecaondernemers kunnen zich vanaf nu op het portaal registreren.

Schepen voor Middenstand Koen Kennis: “Met deze website willen we ondernemers helpen om toch nog inkomsten te genereren, de klanten te blijven bedienen, en tegelijk de Antwerpenaar en alle shoppers de kans geven verder in hun vertrouwde winkels te kopen.”

”Dit portaal kan ermee voor zorgen dat onze detailhandel en horeca deze periode doorkomen”, zegt Nico Volckeryck, regiodirecteur Groot-Antwerpen bij NSZ- Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen.

“Het is belangrijk dat de Antwerpse ondernemers zich aansluiten. Elke euro telt voor een handelaar of horecaondernemer, en die euro geef je best in je buurt uit. Het initiatief ‘Ik koop Antwerps’ maakt dit zoveel makkelijker”, vult Davy Brocatus, voorzitter Horeca Antwerpen aan.

Carl Van Dyck, directeur Unizo provincie Antwerpen: “We zien nu hoe creatief onze ondernemers zijn, en hoe ze de mogelijkheden van e-commerce volop verkennen. De Antwerpenaren zullen zeker de weg vinden naar dit webportaal.”

Ann Ieven van Comeos: “Dank aan alle Antwerpenaren die online blijven winkelen in hun favoriete winkels. Die klantentrouw betekent heel veel voor onze ondernemers.”

Handelaars en horecaondernemers kunnen zich vanaf nu op www.ikkoopantwerps.be registreren.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.