Nieuws Antwerpen Nieuwe CCO bij United Caps

Nieuwe CCO bij United Caps

Nieuwe CCO bij United Caps

united-caps-imageBij United Caps, de internationale producent van plastic-sluitingen en -doppen voor verpakkingen, is een wissel aan de top doorgevoerd. Fabrice Agbassi wordt Chief Commercial Officer van het bedrijf dat zijn hoofdkwartier heeft in Luxemburg, ter vervanging van Yves Jozefiak. United Caps heeft ook een productie-eenheid in Hoboken. Agbassi wordt verantwoordelijk voor de commerciële strategie van het bedrijf.

In een persmededeling zegt United Caps dat de wissel past in het streven van het bedrijf naar een nog verder doorgedreven innovatie en een toenemende klantgerichtheid.

Het familiebedrijf United Caps biedt een gamma van hoogwaardige producten in de sector van plastic sluitingen en doppen voor verpakkingen, evenals op maak gemaakte oplossingen voor klanten uit verschillende sectoren. “We streven ernaar om de meest efficiënte en kwalitatieve oplossingen te bieden aan onze cliënten” zegt UNITED CAPS CEO Benoît Henckes. De CCO speelt hierin een belangrijke rol omdat hij verantwoordelijk is voor de klantenondersteuning, en voor het uitbouwen van de groei en het marktaandeel”.

Met Fabrice Agbassi haalt United Caps een autoriteit binnen op het stuk van internationaal management en marketing. Alvorens aan de slag te gaan bij United Caps werkte hij voor verschillende Europese ondernemingen uit de verpakkingssector.

United Caps is een international leidende producent van innovatieve systemen voor sluitingen van verpakkingen. Het bedrijf heet zeven productie-eenheden in Europa en stelt meer dan 500 mensen te werk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.