Nieuws Antwerpen Nieuwe CEO voor schoonmaakbedrijf Care NV uit Deurne

Nieuwe CEO voor schoonmaakbedrijf Care NV uit Deurne

Nieuwe CEO voor schoonmaakbedrijf Care NV uit Deurne

Wim LonckeHet schoonmaakbedrijf Care uit Deurne heeft Wim Loncke benoemd tot nieuwe algemeen directeur en gedelegeerd bestuurder.
Wim heeft de afgelopen 20 jaar een ruime ervaring opgedaan in diverse directie- en managementfuncties in commerciële organisaties. Als zelfstandig interim en project manager, voerde hij verschillende  strategische projecten uit bij onder meer Colruyt Group Services en BMW.
Wim Loncke zal Care in de toekomst verder begeleiden in de strategische en commerciële ontwikkeling van het bedrijf.

Care bestaat sinds 1974. Het bedrijf heeft meer dan 1200 medewerkers in dienst. De omzet in 2014 bedroeg 31 miljoen €.

Het bedrijf werd in 1989 overgenomen door Vebego International, een Europese groep in facility services en gezondheidszorg met zijn wortels in Nederland en met activiteiten in 4 landen, naast Nederland en België ook nog in Zwitserland en Duitsland. De groep stelt meer dan 35.000 mensen tewerk.

Care biedt een ruim gamma van schoonmaakdiensten aan, van glaswas over het reinigen van computerapparatuur, vloeren- en tapijtenreiniging, tot en met het aanbieden van koffieservice in bedrijven.

Care staat op de beurs ‘Facilitair Antwerpen’ die plaats vindt van 14 tot 16 september in Antwerp Expo.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.