Nieuws Antwerpen Nieuwe Chacalli wineshop op het Eilandje

Nieuwe Chacalli wineshop op het Eilandje

Nieuwe Chacalli wineshop op het Eilandje

Chacalli Wijnen2

Chacalli Wines heeft zijn wijnshop zopas overgebracht naar de Oude Leeuwenrui 10, in het verlengde van de Brouwersvliet. Enthousiasme is al ruim 20 jaar de drijfveer van het familiebedrijf Chacalli dat gerund wordt door Albert Neumark en Wladimir Bratkowski die als tweede generatie het bedrijf nu acht jaar leiden.

De nieuwe locatie is een bijzondere architectonische wijnwinkel geworden, waar ruimtelijkheid en licht een essentiële rol spelen. Een grote glazen gevel maakt de zaak transparant. Strakke lijnen en lichte kleuren zorgen ervoor dat het geheel niet te hoogdrempelig oogt om een hedendaagse retail ervaring te bieden, met ook een zitruimte voor degustaties en wijncursussen. Met het nieuwe interieur wil Chacalli nog meer inzetten op ontdekking en beleving.

“De keuze voor het Eilandje vloeit voort uit het dynamische, bruisende karakter van deze  omgeving. Het Eilandje is de uitvalsweg van en naar Antwerpen Noord, makkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Er zijn recent honderden kantoren en appartementen gebouwd en nog in aanbouw, wat ook een lokale afzetmarkt betekent. Bovendien zitten we vlakbij het MAS, een toeristische trekpleister. Internationaal, helemaal in lijn met ons aanbod”, zegt Albert Neumark, gedelegeerd bestuurder.

Chacalli is reeds jaren exclusief verdeler van prestigieuze wijnhuizen zoals Maison Louis Latour, Concha y Toro, Pio Cesare en Castillo Perelada. Het assortiment van meer dan 750 wereldwijnen is recentelijk uitgebreid met wijnhuizen Ramón Bilbao en Alain Brumont. Het familiebedrijf is continu op zoek naar verrassende en baanbrekende wijnen uit nieuwe landen en streken of afkomstig van minder bekende of herontdekte druivensoorten.

“Ons gamma blijven we met grote zorg samenstellen. Topkwaliteit, originaliteit en prijsniveau blijven de sleutels tot vernieuwing en uitbreiding”, voegt Neumark eraan toe.
Naast het wijnassortiment is er een gamma producten bij ter verwenning van de zintuigen zoals thee van het Franse theehuis Mariage Frères, balsamico’s en olijfolies uit Italië en Spanje.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.