Nieuws Antwerpen Nieuwe danslocatie in Antwerpen

Nieuwe danslocatie in Antwerpen

Nieuwe danslocatie in Antwerpen

pop-king-antwerpVanaf donderdag 24 november is Antwerpen een nieuwe, hippe club rijker met de “Pop King Antwerp”. De naam verwijst naar de oude Antwerpse discotheek “Pop King” uit de jaren ’70 en ‘80. De nieuwe club bevindt zich in de Limbastraat 1 in Antwerpen, waar vroeger het restaurant gedeelte van The Villa Antwerp was.

Initiatiefnemer is Sven Rymenans. Hij mikt met ‘Pop King Antwerp’ op een iets ouder publiek:  hippe dertigers en veertigers die nostalgisch worden bij muziek uit hun kindertijd,  en die tegelijkertijd het trendy club gegeven willen ervaren. Zo is Pop King Antwerp een soort verlengde van The Villa Antwerp met een iets ouder publiek en een ander muziekgenre. Beide clubs werken wel geheel onafhankelijk van elkaar en hebben elk een eigen ingang. Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag opent de apero bar van Pop King Antwerp om 16.00u. Vanaf 21.00u nemen de live DJ-bassen het over en transformeert Pop King Antwerp in een fenomenale ‘oldie’ club tot 3.00u ’s morgens.

Sven Rymenans, al 22 jaar werkzaam in het Antwerpse horecawezen en gekend als voormalig uitbater van o.a. de wijnbar Soho en café Maritime, is zowel uitbater als de drijvende kracht achter alles wat Pop King Antwerp betreft. De club bevindt zich binnen de muren van The Villa Antwerp.

Op donderdagavond 24 november wordt Pop King Antwerp vanaf 19.00u officieel geopend voor de VIP’s zijnde familie, vrienden & enkele BV’s. Op vrijdag- en zaterdagavond worden vanaf 16.00u de deuren opengezet voor het grote publiek en is iedereen welkom om te komen feesten op de tunes van DJ’s Marc Reijntjes, Dave Lambert, Garry Franklin, en andere DJ toppers.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.