Jumbo Deurne

Nieuwe Jumbo aan Ten Eekhovelei in Deurne geopend

DEURNE – Onder een stralende zon opende Jumbo haar eerste winkel in Deurne aan de Ten Eekhovelei 43. Veel nieuwsgierigen en omwonenden kwamen langs om de nieuwe winkel te ontdekken. De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van bijna 2.000 vierkante meter en stelt zo’n 100 lokale mensen te werk.

“We zijn ontzettend blij dat we in Deurne een winkel kunnen openen en de klanten kunnen verwennen met onze beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. We kunnen niet wachten om aan onze klanten Vlaamse klassiekers aan te bieden, maar ook om ze unieke Jumbo producten te laten ontdekken, zoals Wapenaer kaas en onze La Place producten. Tevens kunnen klanten bij ons terecht voor ter plekke bereide sushi, vers gebrande noten en vers bereide pizza’s om thuis af te bakken. Ook heeft de winkel een uitgebreid halal assortiment”, geeft filiaalmanager Jelle van Gansen aan.

Prachtlocatie

“Ik ben ontzettend blij dat we deze prachtige eerste winkel in Deurne hebben geopend. Het is onze tweede winkel in de provincie Antwerpen en de vierde in België,” zegt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “We hebben ook in Deurne een prachtlocatie en er staat een fantastisch team klaar om de klanten te ontvangen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we er ook hier een succes van kunnen maken met onze unieke Jumbo formule.”