Nieuws Antwerpen Nieuwe look voor Logiqstar

Nieuwe look voor Logiqstar

Nieuwe look voor Logiqstar

Logiqstar_teamVandaag lanceert Logiqstar zijn nieuw logo en nieuwe website.  Het Logiqstar team werkt bovendien vanuit een nieuwe vestiging aan de Bredabaan 1026, Schoten.
Sinds begin dit jaar maakt Logiqstar, samen met Webstore.be en VanRoey.be, deel uit van de Van Roey ICT Group.

Logiqstar is ontwikkelaar van het intelligente all-in-one ERP- en CRM pakket dat de  operationele en financiële flow van logistieke dienstverleners zoals havenbedrijven, douanekantoren, expediteurs en logistieke bedrijven transparant helpt te beheersen. Deze geïntegreerde tool biedt meerdere oplossingen om alle processen van de logistieke sector te managen:  vanaf het eerste contact met de leverancier/klant over de handling tot aan de facturatie en betaling. Alle data zijn continu raadpleegbaar én bruikbaar door elke betrokken partij. Zonder papieren documenten en zonder dubbele ingave.

De nieuwe huisstijl en website staan symbool voor de ambitieuze groeiplannen van Logiqstar. “De baseline ‘Navigate to Bright Logistics’ spreekt voor zich. Een ijzersterk product verdient moderne communicatie- en marketingtools ter ondersteuning. Het Logiqstar team en het marketingteam van de Van Roey ICT Group brachten hun expertise en knowhow bij elkaar. Uiteindelijk bleek alles wat we wilden vertellen al in de naam vervat. Daar bouwen we verder op”,  zegt General Manager Eric Robbeets.

Logiq staat voor het logisch en kwaliteitsvol platform voor de logistieke sector. Star verwijst niet alleen naar een ster en een kompas, maar ook naar de verschillende vervoersmodi die het platform ondersteunt: Sea, Truck, Air & Rail. De nieuwe baseline legt de link met het ondersteunende platform Microsoft Dynamics NAV (oorspronkelijk ‘Navigate’) en benadrukt dat Logiqstar haar gebruikers wil laten schitteren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.