Nieuws Antwerpen Nieuwe onlineshop bij DelRey

Nieuwe onlineshop bij DelRey

Nieuwe onlineshop bij DelRey

anneChocolatier DelRey heeft een nieuwe onlineshop opgezet. Daarmee kunnen pralines van de Antwerpse chocolatier verstuurd worden over de hele wereld. DelRey heeft in dit opzicht al wel enige ervaring. Een groot deel van zijn omzetcijfer wordt immers in … Japan gerealiseerd. DelRey runt er drie franchisewinkels en is actief aanwezig in verscheidene grote department stores.

Het is vandaag alle hens aan dek bij DelRey. De chocolatier zet in het licht van de feestdagen alle zeilen bij. Het is er dan ook geregeld biezonder druk. Niet alleen in de ateliers maar beslist ook in de winkel.

DelRey werd destijds in 1949 opgezet als Maison Rey. Sinds Anne Seutin en haar man Bernard Proost de zaak aan de Appelmansstraat in 1983 overnamen werd de reputatie van de chocolatier internationaal uitgedragen. Anne runt het bedrijf, Bernard is de meester-tovenaar. De taartjes, de koekjes, de ijstaarten en de chocoladecreaties van DelRey worden niet enkel door dametjes op leeftijd gesmaakt. Het degustatiesalon zit in dit opzicht geregeld helemaal vol. De creaties van Bernard worden ook verwerkt in cadeaus en relatiegeschenken. Die gaan effectief over de grenzen heen. Met de onlineshop kunnen ze nu de hele wereld rond.

Waarbij DelRey uiteraard de uiterste zorg besteedt aan de versheid van de producten. Door de ervaring in de export naar Japan weet het bedrijf in dit opzicht best hoe dat moet. DelRey maakt als bedrijf ook deel uit van de Relais Desserts, een internationale organisatie van 100 topbedrijven die onderling ervaringen uitwisselen.

DelRey tekent voor een omzet van zo’n 2 miljoen euro. Het bedrijf stelt zo’n 30 mensen tewerk. Wie zich geroepen voelt om zich op te werken in de wereld van patisserie en pralines mag zich overigens nog altijd aanmelden in de Appelmansstraat.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.