Nieuws Antwerpen Nieuwe showroom voor Style at Home

Nieuwe showroom voor Style at Home

Nieuwe showroom voor Style at Home

manouAan de Cleydaellaan in Aartselaar nam Style at Home een eigen magazijn met aparte showroom in gebruik. Door de gestage groei van het vastgoedstylingbedrijf was deze investering in nieuwe infrastructuur noodzakelijk. Naast voldoende opslagruimte voor de meubelpakketten kunnen klanten er kennis maken met mogelijke opstellingen voor de inrichting van een zithoek, eetkamer, slaapkamer en andere ruimten. Dit krijgen ze te zien in de showroom met behulp van echte en kartonnen meubels.

Vanaf de start in 2010 focust Style at Home zich op de tijdelijke inrichting van woningen en appartementen die te huur of te koop staan. De inrichting gebeurt met echte meubels en met meubels uit karton die als pakketten voor een bepaalde periode verhuurd worden. Het zorgt ervoor dat woningen en appartementen beter en sneller verhuurd of verkocht worden.

“De kartonnen meubels zijn een volledig Belgisch product. Wij ontwerpen ze zelf. Vervolgens worden ze gemaakt en bedrukt bij de Kartonnage Group VPK in Dendermonde. Ze zijn ook 100 procent recycleerbaar. Met de kartonnen meubels kunnen we snel, flexibel en goedkoop lege ruimtes vullen en inrichten. Het is belangrijk om de huurder of koper het potentieel van een ruimte te tonen waarin ook sfeer aanwezig is. Sfeer doet verkopen”, zegt Manou Rottiers, de drijvende kracht van Style at Home.

Het concept voor de tijdelijke bemeubeling van residentieel vastgoed om ze beter en sneller te doen verkopen of verhuren slaagt meteen aan. De omzet verdubbelt elk jaar. Het bedrijf uit Aartselaar richt nu per jaar ruim 300 panden in voor bouwpromotoren, makelaars en huiseigenaars. Onder meer BPI, Matexi, Willemen Real Estate, Hooyberghs, Condominium, Anrico, Heeren en Hillewaerde, Vastgoed Van Hoof en CC Immo zijn klant.

Manou Rottiers: “Tot voor kort huurden we een magazijn bij Verhuizingen Vic. Maar daar dreigden we uit onze voegen te barsten. Een eigen magazijn was dan ook de volgende stap. Aan de Cleydaellaan beschikken we nu over een magazijn van 300 m² met de mogelijkheid om er op termijn nog eens 180 m² bij te nemen. De showroom bevindt zich op de 1ste verdieping. Hier bouwden we een gesloten huisje na compleet met de opstelling van echte en kartonnen meubels voor de eetkamer, zithoek, slaapkamer, keuken enz.”

“Het nieuwe magazijn biedt voldoende ruimte om onze meubelpakketten te stockeren en uit te pakken. In de showroom op de 1ste verdieping ontvangen we onze klanten en we laten ze meteen ook het minihuisje met de uitgestalde meubels zien. Zo ontdekken ze direct wat er mogelijk is voor de tijdelijke inrichting van hun leegstaand pand. Daarnaast blijft er op die bovenvloer van 100 m² nog ruimte over om workshops te organiseren.”

Style at Home blijft verder vernieuwen. Voor de tijdelijke inrichting van residentieel vastgoed werd het gamma uitgebreid met kartonnen keukens. Sinds eind vorig jaar richt het bedrijf zijn pijlen ook op de moeilijke kantorenmarkt en ontwikkelde hiervoor het concept Box in Office. Kantoren die te huur of te koop staan worden tijdelijk aangekleed met echte of met kartonnen meubels. Voor de kostprijs van 25€/m² verschijnen al een 10-tal werkplekken, een vergaderzaal, een ontvangstruimte met balie en zithoek. De kartonnen meubels met decoratie, schilderijen en planten maken de kantoorruimte functioneel en ook sfeervol.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.