Washville-4927 Foto Washville

Nieuwe truckwash in de Antwerpse haven

ZWIJNDRECHT, LINKEROEVER - Washville opent binnenkort een tweede truckwash onder de naam Washville Linkeroever. Het neemt daarbij de reinigingsinstallatie van Van Moer Logistics in Zwijndrecht over. Zaakvoerder Bouchra Hashassi koestert al langer de ambitie om haar bedrijf uit te breiden met nieuwe locaties. “Een mijlpaal in mijn ondernemerschap”, zo vertelt ze zelf.

Slechts vier maanden zaten er tussen het eerste contact met Jo Van Moer en het wassen van de eerste vrachtwagen op 1 maart 2022. De afgelopen weken is er hard gewerkt om de truckwash om te bouwen naar het systeem van Washville. Op 2 mei opent Washville Linkeroever officieel de poorten voor het grote publiek.

Inspiratiebron

Bouchra Hashassi is intussen 10 jaar zelfstandig ondernemer. Haar ambitie: de grootste truckcarwash van de Benelux worden. Een bekroning van haar werk kwam er twee jaar terug toen ze finalist werd voor de Womed Award 2020. Het traject van Jo Van Moer is voor Bouchra steeds een inspiratiebron geweest. De samenwerking kwam er dus niet toevallig.

 

Bouchra Hashassi van Washville.

“De kers op de taart is het strategische partnership met Van Moer Logistics”, zegt Hashassi. “Washville opereert autonoom op de site van Van Moer Logistics, maar zal instaan voor alle wasbeurten van de groep Van Moer. Het feit dat dit bedrijf, één van de grootste logistieke spelers van ons land, het vertrouwen schenkt, maakt ons super trots.”