Nieuws Antwerpen Nieuwe uitbaters voor Wolffaertshof

Nieuwe uitbaters voor Wolffaertshof

Nieuwe uitbaters voor Wolffaertshof

AARTSELAAR – Zondag 8 december stond Karel Segers voor het laatst achter de toog van Café Wolffaertshof in Aartselaar. Hij gaat na een lange carrière op welverdiend pensioen en sloot dus voor het laatst de deuren van ’t Wolffaertshof dat hij sinds 2007 uitbaatte. ’t Wolffaertshof is de komende weken gesloten voor een grondige opfrisbeurt. Op 3 januari opent Taverne Wolffaertshof met de nieuwe uitbaters Marc Kerssebeeck en Carine Claes de deuren.

Met een volledig opgefrist interieur en een menukaart vol Vlaamse klassiekers belooft het een algehele transformatie te worden in ‘t Wolffaertshof. Nieuwe uitbaters Marc en Carine, die op het sportcentrum ook al Brasserie Dolfijntje, Sportcafé De Ark en Brasserie & Grill ’t Sportzicht uitbaten, hebben er alvast ongelofelijk veel zin in.

Marc en Carine: “Met de naamsverandering en de nieuwe menukaart willen we een gezellige eetgelegenheid in het centrum van Aartselaar creëren. In Taverne Wolffaertshof kunnen gasten gezellig bijpraten bij een glaasje, of genieten van onze heerlijke huisgemaakte gerechten. En dit alles aan een betaalbare prijs!”

Niet alles verandert bij Taverne Wolffaertshof. “De verenigingen en clubs die al jaren vertrouwen op de diensten en infrastructuur van het parochiaal centrum, kunnen hun werking op exact dezelfde manier verderzetten”, vertelt Carine. “De vier zalen die dienst doen als vergader- en eventruimtes blijven bestaan, alsook de catering die Taverne Wolffaertshof voorziet.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.