ReizenMeyers

Nieuwe uitvalsbasis voor Reizen Meyers in Zandhoven

ZANDHOVEN – Anderhalf jaar na de overname van Reizen Molengalm in Zandhoven is het Limburgse Reizen Meyers in volle groei. Om die groei optimaal te benutten, ruilt het reisbureau nu zijn vroegere stek in voor een nieuw kantoor aan de Oudebaan 31 in Zandhoven.

Zaakvoerder Yves Meyers: “Na lang zoeken vonden we een pand waar vroeger zonnestudio Daphne gevestigd was. Het ligt op een A-locatie tegenover de schoenenwinkel Van Loock en Aldi. We zijn ook niet langer afhankelijk van de openingsuren van het winkelcentrum Mariën-Bauwens, waar we vroeger zaten, waardoor we onze klanten nog meer service kunnen bieden.”

+20%

Reizen Meyers noteerde afgelopen jaar een groei van 20 procent. “In deze internettijden ongezien in onze sector. We stellen vast dat er nog veel potentieel is en dat klanten meer en meer op zoek zijn naar service en kwaliteit. De tijd dat mensen binnenkomen om gewoon iets te boeken, is inderdaad voorbij. Maar onze vakantieadviseurs slagen erin om meer uit het budget van de klant te halen en dat zorgt steeds voor een lach op hun gezichten.”

Elke maandag heeft Reizen Meyers bovendien een bijzondere aanbieding. “Daarvoor staan klanten zelfs voor de openingsuren in de rij”, besluit Yves Meyers.

Naast Zandhoven zijn er nog kantoren in Kuringen en Diepenbeek.