Nieuws Antwerpen Nieuwe vlotsteiger voor jachten in het Asiadok.

Nieuwe vlotsteiger voor jachten in het Asiadok.

Nieuwe vlotsteiger voor jachten in het Asiadok.

Dit weekend wordt er in het Asiadok een nieuwe vlotsteiger voor jachten ingewijd. De steiger is met een loopbrug verbonden met de wal. Passanten kunnen er afmeren aan de winkel van Nassau Scheepsbenodigdheden, die overigens het volgend weekend ook opendeurdag houdt. De aanleg van de steiger is gerealiseerd in nauw overleg met de stadshaven.

Door die nieuwe realisatie in de Antwerpse haven zullen yachting boten makkelijker hun weg vinden naar Antwerpen. Voor Antwerpen is dat een extra toeristische troef.

Twee jaar geleden kwam Nassau in handen van De Wit bunkering, een referentie in de binnenvaart. De Wit heropende Nassau Scheepsbenodigdheden in een volledig gerenoveerd pand aan het Asiadok-Oostkaai 28D. Nassau richt zich intussen niet meer uitsluitend op de binnenvaart, maar ook op de yachting en watersport. Hiervoor werd een expert aangetrokken die thuis is in die wereld. Het assortiment telt nu meer dan 12.000 artikelen, die ook online te vinden zijn via www.nassau.be.

Met de start van het vaarseizoen, komt de opendeur op een ideaal tijdstip om het onderhoud van schip en boot te plannen. Om nieuwe technieken en producten te leren kennen, houdt Nassau tijdens de opendeur verschillende workshops. Zo is er in samenwerking met Riwax een workshop over hoe u een professionele onderhoudsbeurt zelf kan uitvoeren. Een stappenplan wordt u aangereikt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.