Nieuws Antwerpen Nieuwe voorzitter bij Securex

Nieuwe voorzitter bij Securex

Nieuwe voorzitter bij Securex

rikHet HR-dienstenbedrijf Securex krijgt met Rik Van Quickenborne een nieuwe voorzitter. Van Quickenborne was tot nog toe ondervoorzitter van het bedrijf. Hij krijgt in zijn nieuwe functie een mandaat van drie jaar.

Rik Van Quickenborne is klinisch bioloog van vorming. Van 2001 tot voor kort stond hij aan het hoofd van Labo Nuytinck te Evergem. Eerder was hij algemeen directeur van het fusielaboratorium Medina, stond hij aan de wieg van het Klinisch laboratorium Gent en was hij werkzaam voor de Sint-Franciscuskliniek in Brakel. Sinds 1995 was Van Quickenborne vice-voorzitter van de Groep Securex.

Die functie wordt thans opgenomen door uittredend voorzitter Patrice Courtin, die als voorzitter de leeftijdsgrens had bereikt. Rik Van Quickenborne neemt die functie per 1 januari e.k. over.

Securex heeft als HR-dienstenbedrijf een sterke marktpositie verworven in nagenoeg alle regionale markten. Het bedrijf bedient vandaag meer dan 5.000 accountants, 70.000 privé-personen, 83.000 ondernemingen en 116.000 zelfstandigen. De 1600 personeelsleden van de groep tekenen voor een globale omzet van 252 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.