Nieuws Antwerpen Nieuwe woon- en slaapcollectie bij meubelzaak Mintjens

Nieuwe woon- en slaapcollectie bij meubelzaak Mintjens

Nieuwe woon- en slaapcollectie bij meubelzaak Mintjens

MALLE – Op de 82ste Meubelbeurs Brussel lanceerde meubelbedrijf Mintjens onlangs twee nieuwe collecties: Altura en Rialto. Zoals de naam voorspelt zitten de nieuwe woon- en slaapcollecties van de eigentijdste meubelproducent uit Malle vol Italiaanse invloeden.

Al sinds hun ontstaan in 1961 is familiebedrijf Mintjens gedreven door duurzaam ondernemen. Het hout dat geselecteerd wordt voor meubels komt uit duurzaam beheerde bossen en de gehele productie gebeurt met hernieuwbare energie. Met automatische technologieën en CNC gestuurde machines biedt de Kempense producent “make-to-order” kwaliteitsmeubels.

Voor de nieuwe wooncollectie Altura gebruikt de meubelfabrikant een mix van materialen zoals hout, glas, keramiek en metaal. De meubels worden gekenmerkt door een opstaande massieve boord, waardoor ze te lijken zweven op hun geprofileerde poten. Mintjens biedt ook heel wat personalisatiemogelijkheden. Zo kan je kiezen voor een dressoir of TV meubel met een nis die je kan verlichten met een touch LED sensor.

Slaapcollectie Rialto haalt zijn inspiratie uit Venetië. Met een schelpvormig hoofdbord dat bekleedbaar is in 6 stoffen staan zachte rondingen centraal in deze collectie. Naast bedden zit er ook een reeks spiegels in de collectie vervat.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.