Nieuws Antwerpen NIU opent eerste Belgische Flagship Store in Antwerpen

NIU opent eerste Belgische Flagship Store in Antwerpen

NIU opent eerste Belgische Flagship Store in Antwerpen

ANTWERPEN – Wereldspeler in slimme elektrische mobiliteit NIU opent haar eerste Belgische Flagship Store in hartje Antwerpen. De start-up was de eerste die een slimme elektrische scooter op de markt bracht dankzij een crowdfunding campagne, die nog steeds tot de 10 beste campagnes van de wereld behoort.

Als marktleider in slimme nieuwe mobiliteitsoplossingen, ontwerpt, bouwt en verdeelt NIU elektrische scooters en motoren. Sinds 2015 groeit NIU’s marktaandeel over heel Europa, Azië en Amerika. Het verkoopproces van het bedrijf combineert online pre-order methodes wanneer nieuwe modellen gelanceerd worden met klassieke winkels. Nu opent het bedrijf haar eerste Belgische Flagship Store in hartje Antwerpen in de Jezusstraat.

“Antwerpen is een prachtige stad die momenteel in de startblokken van een modale shift staat. Wij willen de Antwerpenaar graag ondersteunen door een alternatief voor de klassieke mobiliteit aan te reiken”, zegt Ezra van Manen, winkelmanager van NIU Antwerpen.

Sinds oktober 2018 is NIU een beursgenoteerd bedrijf (NASDAQ) dat meer dan 960.000 voertuigen verkocht in 35 landen. Het won al verschillende internationale prijzen waaronder de Duitse Red Dot en IF, de Amerikaanse iDEA, de Japanse G-Mark en de Chinese Red Star.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.