Nieuws Antwerpen Nog een goed voornemen: word creatiever in 2017

Nog een goed voornemen: word creatiever in 2017

Admiral Freebee

Nog een goed voornemen: word creatiever in 2017

Stoppen met roken of meer gaan sporten? Dat zijn zeer lovenswaardige maar ook een beetje voor de hand liggende goede voornemens voor 2017. Waarom laten we ons eens niet gaan in het botvieren van onze creativiteit?  In het nieuwe jaar aan de slag gaan met dat project of idee dat we al zolang eens wilden uitvoeren?  Je kan eraan beginnen met de hulp van Antwerpenaren die al jarenlang een creatief beroep uitoefenen, zoals songwriter Admiral Freebee en schrijver Jeroen Olyslaegers.

Radiomaakster Elisabeth Gezels en lifecoach Sophie Snoeckx beginnen met een podcast over creativiteit, SPRK genaamd. Hierin laten onder andere zanger en songwriter Admiral Freebee, schrijver Jeroen Olyslaegers, dj en producer Didier Engels (Hermanos Inglesos), schrijfster Nele Reymen en chef kok Julie Baekelandt in hun interne creatieve keuken binnenkijken.

“We hoorden veel mensen vertellen over hoe ze wel creatiever zouden willen zijn, maar soms geen idee hadden hoe eraan te beginnen.” zegt Sophie. “In de podcast gaan we op zoek naar concrete tips om dat wel te doen.” Ze gaan op zoek naar antwoorden op vragen als: ‘hoe begin ik met mijn project?’ en ‘waar haal ik inspiratie.’ Elisabeth: “We hopen dat 2017 het jaar wordt van gewoon doen. Verwacht je in de podcast aan veel tips om de motor van je creativiteit in gang te zetten.” Sophie: “Zelf zijn we al jarenlang gefascineerd door creativiteit en hoe mensen dat aanpakken: dingen maken. Het leek ons wel toepasselijk om 2017 te starten met deze podcast als eigen creatief project.”

http://www.sprkpodcast.com

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.