Nieuws Antwerpen Nog tien kandidaten voor Rising Star

Nog tien kandidaten voor Rising Star

Nog tien kandidaten voor Rising Star

deloitteAcht Antwerpse bedrijven maakten deel uit van de top-50 voor de Deloitte Technology Fast50. Het gaat om een verkiezing van de meest innovatieve bedrijven in het land. De Antwerpse ondernemingen hebben het evenwel niet gehaald. Ze dienden het af te leggen tegen tien andere ondernemingen die in een pitch mogen uitmaken wie straks bekroond wordt tot de Rising Star en wie de Most Disruptive Innovation kan aanbrengen.

De Antwerpse aanwezigheid binnen de top-50 was alvast heel overtuigend. Met bedrijven als Cheops Technology (Edegem), Cmosis (Berchem), Esas (Wilrijk), Fareach (Merksem), GeoSea (Zwijndrecht) iCapps (Antwerpen), Progreso (Antwerpen) en SecureLink (Wommelgem) leek Antwerpen goed geplaatst om ten minste een van de twee awards in de wacht te slepen. Zowel de groeicijfers als de technologie van de onderscheiden bedrijven waren sterk overtuigend.

De jury heeft er evenwel anders over beslist. Tijdens een pitch zal de professionele jury onder leiding van Duco Sickinge uitmaken wie van de tien overblijvende ondernemingen uiteindelijk de prijzen toegekend krijgt. Tijdens het Rising Star event wordt bekend gemaakt wie het gehaald heeft:

Acar’Up uit Brussel

Book2Meet uit Brussel

Hipperos uit Gosselies

Ilumen uit Tessenderlo

OncoDNA uit Gosselies

Open Telly uit Leuven

Porphyrio uit Herent

Temleader uit Gent

TrendMinder uit Hasselt

Vigo Universal uit Namen

De competitie Deloitte Technology Fast50 wordt mee aangestuurd door Deloitte, Fortino, ING, Euronext en De Standaard. De wedstrijd wordt afgesloten op woensdag 18 november e.k. op de hoofdzetel van ING in Brussel. Meer informatie via befast50@deloitte.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.