Nomige Skincenter Antwerpen_c_The Fresh Light_283 Ellen Opdenakker, eigenaar van Maison Victoire.

Nomige, huidverzorging op maat, opent nieuwe vestiging in de Van Breestraat

Barbara Geusens, wetenschapper en bezieler van het skincare label Nomige, kondigt de opening aan van het tweede Nomige Skin Center. Na Gent zet het label nu ook voet aan wal op Antwerpse bodem in de Van Breestraat.

Het Nomige Skin Center is een schoonheidskliniek dat exclusief samenwerkt met Nomige als huidverzorgingsmerk, zowel voor behandelingen als voor de verkoop van producten. Het concept is een samenwerking tussen twee vooraanstaande merken, waarbij het schoonheidsinstituut wordt ondersteund door Nomige. In Gent werkt het label hiervoor samen met massage-instituut Innertree, voor Antwerpen werd de hand geschud met Maison Victoire.

Barbara Geusens.

Speekseltest

In het instituut bekijkt een huidexpert de binnen- en buitenkant van je huid. Tijdens een eerste bezoek bepaalt de expert je huidconditie en krijg je een op maat gemaakte behandeling. Er wordt ook eenmalig een DNA-staal afgenomen via een speekseltest. “Want 60 procent van je huidgezondheid hangt af van je genen”, zegt Barbara. “De overige 40 procent hangt af van je levensstijl. Tijdens het vervolgbezoek wordt het persoonlijke huidrapport geanalyseerd samen met de huidexpert. Daarna worden de vervolgbehandelingen verder aangepast met gepersonaliseerde producten op basis van jouw DNA. Het DNA-protocol is in regel met de privacywetgeving.”

“Met dit center in Antwerpen brengen we de persoonlijke DNA-aanpak van Nomige meer tot leven. We vertrekken steeds vanuit het individu, waarbij we eerlijke en objectieve adviezen bieden, maar ook luisteren naar de klant. Antwerpen is een stad die, na Gent, zeker niet mocht ontbreken op onze Nomige landkaart. De match met Maison Victoire is bovendien een weerspiegeling van onze filosofie en visie.”

Maison Victoire opent op 1 december haar deuren. De huidconsultatie, gezichtsbehandeling en eenmalige DNA-test met huidrapport heb je vanaf 150 euro.