Nieuws Antwerpen Oerkreet van BBC is Yihaa

Oerkreet van BBC is Yihaa

Oerkreet van BBC is Yihaa

yihaaReclame maken is leuk. Zeker als dagdagelijkse werkopdracht. BBC straalt die pleasure to work dan ook uit. Met oa. zijn oerkreet Yihaa! Het reclambedrijf uit Kontich is gespecialiseerd in B2B-communicatie en HR-marketing. Anton Loos en Jordan Audenaert hebben het bedrijf enkele jaren geleden in een management buy-out overgenomen en positioneren zich sindsdien als een toonaangevend marketingspecialist in de brede regio.

BBC gaat de facto nog terug op de enthousiaste jaren rond Flanders Technology. Toen leek het wel even alsof de snelle technologische ontwikkelingen voor de hele wereld een nieuwe toekomst zouden uittekenen. “Ons bedrijf opereerde toen een nog een hele tijd onder een andere naam”, zegt Anton Loos. “Vandaag doen wij als BBC aan moderne communicatietechnieken en efficiënte recrutering. Wij hebben de wereld daarbij op zijn kop gezet. In die mate dat wij als onderneming niet langer zelf naar de klanten trekken maar dat de klanten ons in de sociale media, het internet en de nieuwste communicatietools zelf komen opzoeken. Wij positioneren ons daarbij met eigen verhalen en artikels die potentiële klanten moeten overtuigen van onze mogelijkheden. ”

De BBC’ers doen het ondertussen uitstekend. Ze worden daarbij duidelijk geholpen door de brede mogelijkheden van het internet. Als kleine onderneming was het vroeger moeiijk opboksen tegen grote groepen. Met de moderne communicatiemiddelen is dit vandaag helemaal anders. In dit opzicht worden in Kontich bijkomende mensen aangeworven. Zo een copywriter, een digital strategist, een online media en interaction designer. Vandaag werken 25 man bij BBC. Het bedrijf tekende verleden jaar voor een omzet van pakweg 5 miljoen euro. In de klantenportefeuille steken bedrijven als Umicore, Pfizer, Samsung, Hudson, Cefely Services, Tempo Team enz.

Yihaa: BBC definineert de kreet als een “uitroep, een uitdrukking van plezier door mensen die nieuwe collega’s vinden in de B2B of de “HR marketing.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.