Nieuws Antwerpen Ohrcycling bouwt zijn specialisatie in fietswielen verder uit.

Ohrcycling bouwt zijn specialisatie in fietswielen verder uit.

Ohrcycling bouwt zijn specialisatie in fietswielen verder uit.

wielenOhrcycling,  de belangrijkste Belgische leverancier van fietswielen en toebehoren uit Kalmthout, gaat de volgende jaren voluit inzetten op “premium” carbon en aluminium fietswielen. Ohrcycling investeerde flink in de ontwikkeling van eigen naven voorzien van unieke technologische eigenschappen.  Het bedrijf wil een ruim aanbod beschikbaar hebben dat bij voorkeur verkocht zal worden via een exclusief dealernetwerk.

Om de prijzen laag te houden worden fietsen vaak verkocht met minderwaardige wielen. Een goede wielset is de beste “upgrade” om je fiets beter, sneller en lichter te maken. Een kwalitatieve wielset kan je echter enkel herkennen aan zijn technische eigenschappen. Vanuit dit oogpunt ontwikkelde Ohrcycling eigen naven voor velgremmen, schijfremmen en pistewerk.

Aan de Brasschaatsteenweg in Kalmthout bevindt zich naast de montagewerkplaats ook een fabriekstoonzaal van 280m2 die toegankelijk is voor verkoopsagenten, verdelers, clubs en individuele atleten. Ohrcycling heeft een breed gamma aan onderdelen, zelfs de allerkleinste, courant in voorraad. Dit waarborgt een snelle service.

Het bedrijf levert maatwerk aangepast aan uw doelstelling. Een wielset voor een zondagse recreatieve rit is absoluut niet vergelijkbaar met een wielset voor een topatleet die een specifiek doel voor ogen heeft.

Ohrcycling heeft een exclusief dealernetwerk. Het bedrijf heeft een permanente toonzaal waar alle modellen te bezichtigen zijn, mobiele beursstand en een tent voor ondersteuning op wedstrijden of evenementen.

Website: www.ohrcycling.com

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.