Nieuws Antwerpen Ondernemend Antwerpen ontmoet ondernemend Limburg

Ondernemend Antwerpen ontmoet ondernemend Limburg

Ondernemend Antwerpen ontmoet ondernemend Limburg

Het is nog wel eventjes, maar toch… Woensdag 3 mei vindt de tweede editie van ‘Made in Limburg Live’ plaats in Sint-Truiden. Uiteraard is dit een initiatief van onze ‘made in’ collega’s in Limburg.

In de namiddag brengen ze een boeiend programma met topsprekers die ondernemers graag inspireren over de toekomst. Welke trends zien zij op zich afkomen, en hoe kan het bedrijfsleven daar een opportuniteit van maken?

Misschien een gelegenheid voor ondernemers en bedrijfsleiders uit de regio Antwerpen om eens een kijkje te gaan nemen hoe Ondernemend Limburg het doet?

Na de wervelende lezingen wordt er tijd gemaakt voor een grote netwerkreceptie, waar u bij een lekker glas en uitstekende catering met Limburgse streekspecialiteiten kunt nakaarten met zowat 500 managers en bedrijfsleiders.

De locatie is op zich opzienbarend! Droneport, gelegen op het voormalige militaire vliegveld in Sint-Truiden wordt dé hotspot van innovatief ondernemerschap.

Meer info over dit uniek gebeuren vind je via deze link. Het programma wordt in de komende tijd nog vervolledigd. De vorige editie was volledig uitverkocht! Het leven is aan de snelle beslissers. Inschrijven doe je hier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.