Nieuws Antwerpen oneweekonewine

oneweekonewine

oneweekonewine

oneweekonewine_pakketWelke wijn is beste maatjes met welk gerecht in tijden van pels- en pluimwild? Het antwoord vind je onder meer op de nieuwe webshop oneweekonewine. Die zorgt voor een extra beleving voor de wijnliefhebber en wil bewijzen dat er tal van kwaliteitsvolle wijnen aan een aanvaardbare prijs te vinden zijn. Elke maand stelt oneweekonewine een nieuw pakket met vier vakkundig geselecteerde wijnen voor.

In september gingen de eerste leveringen de deur uit. Voornamelijk business klanten tonen belangstelling in de relatiegeschenken en cadeaupakketen. Meer en meer ontdekken ook particulieren het aanbod van de webshop.

“Veel mensen staan in de supermarkt te kijken welke wijn ze uit de rekken moeten nemen en dan baseren ze zich uiteindelijk op het etiket. Ons concept wil mensen laten kennis maken met verschillende wijnen. Bij de wijnen worden telkens de informatiefiches toegevoegd zodat de klant alles te weten komt over die wijn, de druiven, enzovoort. Op die wijze kunnen onze klanten meerdere wijnen per maand proeven, nieuwe aroma’s ontdekken en hun wijnkennis uitbreiden”, zeggen Stefan Fabré en Vincent Hermans die oneweekonewine uitwerkten.

Wanneer één van de wijnen in de smaak valt, kunnen grotere hoeveelheden bijbesteld worden. Klanten kunnen online ook zelf een cadeaupakket samenstellen en bepalen hoeveel maanden ze dit cadeau geven. Het pakket wordt dan voor de gekozen periode bij de relatie bezorgd.

Oneweekonewine is een webshop, maar operationeel vanuit de wijngroothandel Terroir nv in de Lange Leemstraat te Antwerpen. Daar zijn klanten welkom voor een bezoek. De groothandel zal aanwezig zijn op de nieuwe wijnbeurs Masterglass die tijdens het weekend van 26 en 27 november in Kasteel den Brandt in Antwerpen plaats vindt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.