Veerkracht

Online netwerkevent Veerkracht verpulvert alle records

ANTWERPEN – Op minder dan een week tijd telt ‘Veerkracht’ meer dan 2.000 bevestigde meetings tussen 850 ondernemers, experts en investeerders. Daarbij toont het online netwerkevenement Veerkracht de acute nood aan face-to-face-netwerking om de economie gaande houden. De organisatoren Conversation Starter en Startups.be|Scale-Ups.eu boosten met Veerkracht de business van honderden start-ups, freelancers en ondernemers.

“Ondernemers, start-ups, investeerders en industrie-experts missen het onderlinge face-to-facecontact, hét moment waarop ondernemers nieuwe opportuniteiten zien. Veerkracht faciliteert dat met reeds 2.150 bevestigde één-op-één-gesprekken en heeft nog meer dan 1.100 verzoeken die hangende zijn. We klokken allicht af op 2.500 video-meetings. Dat is werkelijk ongezien in Vlaanderen”, zegt Rutger Bevers, oprichter van Conversation Starter, de Antwerpse netwerktool achter Veerkracht.

Op basis van de Conversation Starter web applicatie, samen met Startups.be|Scale-Ups.eu en een coalitie van 20 Vlaamse netwerkorganisaties is Veerkracht het grootste, en drukst bezochte, online netwerkevenement ooit op Vlaamse bodem. “We worden overdonderd door vele positieve reacties. Nagenoeg alle grote netwerkorganisaties waren meteen gewonnen om Veerkracht te ondersteunen”, vertelt Dries Hendrickx, ceo van Conversation Starter. “Onder andere Agoria, Start it @KBC, Imec.istart, Belcham, Voka, PMV, VITO, Flanders DC en EY doen mee.”

Het Antwerpse Conversation Starter werd in 2015 opgericht Rutger Bevers met als missie vooruitgang te versnellen door mensen te verbinden op evenementen. Het bedrijf rekent onder andere Google, ING, EY, Deloitte en de Universiteit Hasselt tot zijn vaste klanten. Startups.be|Scale-Ups.eu verbindt groeibedrijven met een wereldwijd netwerk van deep pocket investeerders, corporate buyers, young potentials en andere relevante stakeholders om snel te innoveren en samen te werken met hoogtechnologische bedrijven.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.