Nieuws Antwerpen Ontbijt met bubbels in Antwerps reuzenrad

Ontbijt met bubbels in Antwerps reuzenrad

© Made in Antwerpen.

Ontbijt met bubbels in Antwerps reuzenrad

De horeca heeft zijn terrassen opnieuw mogen openen, maar wie graag iets hogere sferen opzoekt kan terecht in het reuzenrad aan het Antwerpse Steenplein. Daar opende het nieuwe concept ‘Bubbles in the Sky’, een ritje van 30 minuten met ontbijt.

Elke zondagochtend organiseren Réne Bufkens en Toni Denies, eigenaars van het reuzenrad The View 2, een ontbijt met bubbels terwijl je een ritje van een half uur maakt. Je kan kiezen tussen twee ontbijtrondes om 10 en 11 uur. Tijdens het rondje geniet je dan ook nog eens van een prachtig zicht over de Schelde en het centrum van Antwerpen met zijn unieke historische gebouwen als de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Stadhuis.

Het reuzenrad The View 2 werd aangekocht 2019 met als doel om in de kerstperiode 2020 een eerste keer open te gaan in Antwerpen aan het Steenplein. Wegens de corona-restricties ging het pas open voor publiek op zaterdag 8 mei, samen met de pretparken.

Wie graag eens wil ontbijten in deze unieke setting moet wel reserveren via www.dinerenmetbeleving.be. Alles wordt klaargemaakt door J&M Catering uit Schelle.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.