Nieuws Antwerpen Ook Antwerpse Internet Architects onder vleugels van Intracto Group

Ook Antwerpse Internet Architects onder vleugels van Intracto Group

Ook Antwerpse Internet Architects onder vleugels van Intracto Group

Het Antwerpse Internet Architects voegt zich bij het ambitieuze Intracto Group met hoofdzetel in Herentals. Het team van 35 digitale experts staat sterk op het vlak van digitale strategie, user experience en service design. Nu kiest het bedrijf ervoor om toekomstgericht hun aanbod voor zowel het eigen team als voor de klanten te verbreden.

 

Sinds de oprichting in 2006 kende Internet Architect een ononderbroken groei. Als pionier in user experience (UX) ondersteunt het agency bedrijven en overheden om het maximale te halen uit hun digitale inspanningen. David De Block is ceo van Internet Architect, en is enthousiast over de toetreding. “De mogelijkheden die nu ontstaan zijn legio, voor onze mensen en voor onze klanten. Dat en de chemie met Pieter Janssens en het verhaal van Intracto Group gaf ons van bij de eerste meeting een heel goed gevoel. De eerste kennismaking die we hadden was gepland om 2 uur te duren, maar na 30 minuutjes was de meeting al voorbij omdat we meteen volledig op dezelfde golflengte zaten. Klanten hebben meer en meer behoefte aan expertise en tegelijkertijd totale ontzorging. Daar zullen we voor zorgen.”

Pieter Janssens, ceo van Intracto Group, ziet overname als een extra schakel ‘vooraan in de keten’. “Van zodra gebruikers zich digitaal beginnen te oriënteren, zorgt het team van Internet Architects voor een frictieloze en doeltreffende ervaring. Het boeiende daarbij is dat ze die kennis niet enkel inzetten in B2C of B2B, maar Internet Architects staat ook zéér sterk op het vlak van overheidscommunicatie. Samen met hen willen we in die markt nog meer gaan betekenen. Zo zal David De Block zijn expertise inzetten om samen met Intracto Group de digitale transformatie ook binnen overheden verder te voltrekken.”

Het team van Intracto Group krijgt met Internet Architects weer een flinke kwaliteitsinjectie. Voor Intracto is dit een welgekomen aanvulling, want de nood aan digitale experts is groot. Zo zoekt Intracto Group in België, Nederland en Scandinavië meer dan 75 versterkingen, waarvan alleen al in Antwerpen 20 vacatures wachten om ingevuld te worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.