Nieuws Antwerpen Ook Antwerpse winnaars bij Belgian Vegan Awards

Ook Antwerpse winnaars bij Belgian Vegan Awards

Ook Antwerpse winnaars bij Belgian Vegan Awards

ANTWERPEN – De Belgische veganismevereniging BE Vegan reikt voor de vijfde keer de Belgian Vegan Awards uit. Een kleine 5.000 mensen stemden de voorbije tien dagen op hun favorieten uit de vijf genomineerden per categorie. En dat leverde ook enkele Antwerpse winnaars op.

Met de Belgian Vegan Awards bekroont BE Vegan ondernemers die het afgelopen jaar in het oog sprongen met hun vegan aanbod. En dat zijn er steeds meer. Waar vroeger af en toe nog internationele spelers opdoken in de lijst, is de lijst met genomineerden dit jaar voor het eerst op en top Belgisch met een Antwerps tintje.

Loving Hut Express, de foodtruck die regelmatig in Antwerpen, Brussel, Gent en op allerhande evenementen opduikt, sleept maar liefst voor het vierde jaar op rij een award in de wacht. Zij zijn de winnaar in de categorie Beste catering of foodtruck.

In de categorie Beste lunchzaak werd het een nek-aan-nek-race tussen nieuwkomer Camion uit Antwerpen en Wasbar met vestigingen in Antwerpen, Gent en Leuven. Wasbar haalde het met vijf stemmen meer dan Camion.

Keten Le Pain Quotidien werd verkozen tot Beste ontbijt- en/of brunchzaak, op de tweede plaats gevolgd door het Antwerpse HART.

Greenway, met onder meer een vestiging in Antwerpen, strandde op de tweede plaats in de categorie Beste fast food. Hier was De Frietketel uit Gent de winnaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.