Nieuws Antwerpen Ook bedrijven vinden de weg naar Boeckenberg

Ook bedrijven vinden de weg naar Boeckenberg

Ook bedrijven vinden de weg naar Boeckenberg

boeckenbergHet gaat op het Boeckenberg sportcenter niet alleen om korfbal of badminton. Het complex in Deurne wordt door de eigenaars versterkt op de markt gezet als een ideale plek voor bedrijfsevenementen en familiedagen. Enkele tijd terug kwamen liefst 600 Indiërs naar het center. Ze namen er deel aan een heus badmintontornooi dat nogal wat uitstraling meekreeg.

Boeckenberg wordt daarom concreet gepositioneerd als sport- én businesscenter. Steeds meer grote firma’s maken een gebruik van de infrastuctuur om er een eigen evenement te organiseren. Het gaat dan om BASF, Belfius, Aquafin, AG Insurance, Philips, Decathlon e.a.  De ondernemingen kunnen er de sportieve infrastructuur inschakelen in een breed aanbod aan vergaderzalen, cateringfaciliteiten en terrassen. Of hoe je op die manier sport kunt combineren met bedrijfstopics.

De ligging nabij het rondpunt van Wommelgem garandeert bovendien makkelijke verbindingen voor wie van verder moet komen.

De bedrijven die kozen voor Boeckenberg blijken vooral tevreden te zijn bij het feit dat het center zélf voorstellen doet om bv. de dag “teambuilding” in een bepaalde richting te oriënteren. De ervaring van de  specialisten van het center blijkt in grote mate richtinggevend.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.