Ook modeketen Suitable komt naar Antwerpen

suitableSuitable heeft zich als de zoveelste internationale modeketen aangemeld voor een vestiging in Antwerpen. Daarmee bevestigt de metropool zijn attraktiviteit als modestad. Suitable is een Nederlandse keten die Antwerpen en België wil uitproberen als springplank voor een verdere internationale expansie.

Suitable is als keten toegespitst op herenkledij. Het bedrijf biedt de hele range aan van onderkleding tot galakledij. Met 12 vestigingen in Nederland is de groep uit 's Hertogenbosch ondertussen sterk gepositioneerd op de eigen markt. Nu wordt een volgende expansiefase ingezet.

Het gaat erom dat Suitable met een heel eigen concept werkt. De combinatie tussen de 12 fysieke winkels en de webshop Suitableshop.nl lijkt het in dit opzicht perfect te doen. Stichter Raul van Dun steekt nu de tenen in het Antwerpse water en wil nagaan in hoeverre de Belgische markt verschilt van de Nederlandse. Het aanbod aan herenkledij is met merken als Marco O'Polo, Dockers, Levi's, Van Gils, Profuomo enz. bepaald ruim.