Nieuws Antwerpen Ook privé-jets moeten schoongemaakt worden

Ook privé-jets moeten schoongemaakt worden

Ook privé-jets moeten schoongemaakt worden

nicolasOok privé-jets moeten geregeld een schoonmaakbeurt krijgen. De vliegtuigen van VIP’s, vedetten, filmdiva’s andere groten der aarde worden nu geregeld onder handen genomen door Mobility Masters, een cleaningbedrijf dat deel uitmaakt van de Antwerpse Multi Masters Group. Mobility Masters heeft eerder al duizenden gewone passagiersvliegtuigen en cargo’s schoongemaakt. De privé-jets en de heli’s vormen voortaan een nieuw marktsegment.

Operationeel manager Birger Alaers is er best trots op. Mobility Masters slaagt erin om zijn marktaandeel voortdurend verder uit te breiden. Het bedrijf is gespecialiseerd in de schoonmaak van winkelkarretjes, bussen, treinen, auto’s tot trams en kranen. Vandaag komen daar nu ook nog privé-jets en heli’s bij. Een totaal nieuwe markt kennelijk want de aanpak van een privé-jet en een heli is helemaal anders dan die van een gewoon vliegtuig. Zo is de duur van een schoonmaakbeurt bv. al opmerkelijk veel langer. Er wordt veel gedetailleerder tewerk gegaan. Er worden ook totaal andere producten en materialen gebruikt. De vergelijking is sprekend: een privé-vliegtuig cleanen kun je niet vergelijken met de cleaning van een passagiersvliegtuig. Het is net de schoonmaakbeurt van een personenwagen vergelijken met die van een truck.

Schoonmaak, industriële reiniging, groenonderhoud, klusjesdienst, technische onderhoud, ongedierte-
controle, sanitaire hygiëne, las- en constructiewerkzaamheden tot zelfs catering: de laatste jaren is de Multi Masters Group uitgegroeid tot een echt ‘multiservice’ bedrijf. De vroegere naam, Cleaning Masters dekte dan ook de hele lading niet meer, daarom vallen al de bedrijven/diensten nu onder één duidelijke overkoe-
pelende naam: de Multi Masters Group. Met in totaal acht verschillende divisies.

De Multi Masters Group is destijds opgezet in 1988 als familiaal schoonmaakbedrijf. Op korte tijd nestelde het
zich in de top 5 van facilitaire dienstenbedrijven in België en in 2004 trad Cleaning Masters toe tot de Franse Samsic-groep, een Europese leider op gebied van dienstverlening. Daarnaast maakt het bedrijf ook deel uit van AAFM, hèt Europese samenwerkingsplatform voor facilitaire dienstverlening, zodat ook op Europees vlak
een passende oplossing kan geboden worden voor de klanten.

De Multi Masters Group wordt geleid door Nicolas de Schutter.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.