Nieuws Antwerpen Opera Ballet Vlaanderen stopt samenwerking met directeur

Opera Ballet Vlaanderen stopt samenwerking met directeur

Opera Ballet Vlaanderen stopt samenwerking met directeur

ANTWERPEN – De raad van bestuur van Opera Ballet Vlaanderen stopt de samenwerking met algemeen directeur Bart van der Roost, voordien ceo van neoScores. Volgens het persbericht van de organisatie komt de beslissing er na een verschil in visie over de organisatie van de onderneming.

“De raad van bestuur wil Bart van der Roost bedanken voor zijn inzet en het geleverde werk in de voorbije twee jaren en wenst hem veel succes in de toekomst. Begin januari zal de raad van bestuur de procedure opstarten om op zoek te gaan naar een nieuwe algemeen directeur”, staat in het korte persbericht te lezen.

Opera Ballet Vlaanderen stelt dat de beslissing in onderling overleg en met wederzijds respect werd genomen, en geen weerslag heeft op de artistieke werking van het huis.

Bart Van der Roost werd in mei 2017 directeur van de instelling. Van opleiding is hij trombonist. Bij zijn aantreden was hij vooral bekend als de medeoprichter en ceo van neoScores, een bedrijf in digitale partituren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.