Nieuws Antwerpen Orange Cyberdefense verhuist naar nieuw kantoor in Wijnegem

Orange Cyberdefense verhuist naar nieuw kantoor in Wijnegem

Orange Cyberdefense verhuist naar nieuw kantoor in Wijnegem

Orange Cyberdefense Belgium verhuist zijn Antwerpse kantoor naar een gloednieuwe site lang het Albertkanaal in Wijnegem. De specialist in cybersecurity wilt op die manier een nieuwe start nemen door een ontmoetingsplaats te creëren, aangepast aan de vereisten van het ‘nieuwe’ werken na corona. Het paradepaardje is het Cyber Experience Center, een verdieping waar klanten op een innovatieve manier aan live cases kunnen deelnemen.

Telewerken en in uw kot blijven: het werd de norm tijdens de coronapandemie. Toch misten veel mensen het sociaal contact met hun collega’s, terwijl voor anderen het thuiswerken aantrekkelijker was. Daarom verhuist Orange Cyberdefense Belgium nu van ’t Stad naar Wijnegem, waar het de deuren opent van een nagelnieuw hybride werkkantoor waar werknemers komen en gaan wanneer ze willen.

“Het dynamische gebouw biedt een ideale omgeving om te connecteren, zowel intern als met klanten en partners. Cybersecurity staat sinds de pandemie overal hoog op de agenda, daarom hebben we ook geïnvesteerd in interactieve ontmoetingsplekken zoals een Cyber Experience Center waar we gebruik maken van gamification en storytelling”, vertelt Filip Verstockt, general manager van Orange Cyberdefense Belgium.

In het Cyber Experience Center zullen klanten zelf kunnen deelnemen aan live cases die zijn aangepast aan de specifieke context van hun bedrijf. Behalve de hoofdkantoren in Wijnegem en Evere heeft Orange Cyberdefense Belgium ook drie satellietkantoren in Gent, Rotselaar en Nijvel. Het bedrijf is op die manier overal goed vertegenwoordigd om nieuwe medewerkers aan te werven en in een aangename werkomgeving dichtbij huis te laten werken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.