Nieuws Antwerpen Orbid wil kantoor openen in Antwerpen

Orbid wil kantoor openen in Antwerpen

Orbid wil kantoor openen in Antwerpen

orbid IT- en HR-dienstverlener Orbid uit Merelbeke wil een nieuw kantoor opstarten in Antwerpen. “Gedreven IT-professionals krijgen als het ware de kans om een start-up uit de grond te stampen mét een sterke organisatie achter zich”, aldus ceo Jan Verfaellie.

Jan Verfaellie, ceo van Orbid: “Antwerpen is een bruisende stad die ondernemers en bedrijven met open armen verwelkomt. Het is een stad die leeft, ook op ondernemend vlak. We stellen daarnaast vast dat het aantal Orbid-klanten in Antwerpen de laatste jaren sterk is toegenomen. Onze vooruitzichten voorspellen een verdere groei. De strategische keuze om in Antwerpen een nieuw kantoor op te starten was dan ook snel gemaakt. Nu zijn we volop op zoek naar vijf gedreven IT-professionals en een account manager om Orbid nog sterker op de Antwerpse kaart te zetten. Eens we de juiste mensen gevonden hebben, gaan we op zoek naar een geschikte toplocatie.”

Orbid is allesbehalve een klassieke IT-dienstverlener. “Naast knowhow op het vlak van IT & software hebben we namelijk ook experten in huis in de domeinen HR en procesoptimalisatie. Zo verkopen we niet enkel IT, maar zorgen we er ook voor dat bedrijven deze oplossingen op een optimale manier aanwenden om hun doelstellingen te bereiken. Én dat de medewerkers er mee willen en kunnen werken. Dat is onze kracht.”

Orbid helpt ondernemingen groeien dankzij een stabiele IT, krachtige software, een sterke HR en ondersteuning bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. 100 experten staan dagelijks in voor de begeleiding van ruim 600 klanten in Vlaanderen.

Orbid heeft kantoren in Merelbeke en Geel.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.