Nieuws Antwerpen Oreon Properties opent 2de kantoor voor bedrijfsvastgoed in Antwerpen

Oreon Properties opent 2de kantoor voor bedrijfsvastgoed in Antwerpen

Oreon Properties opent 2de kantoor voor bedrijfsvastgoed in Antwerpen

Oreon Properties,  het immokantoor gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed, opende onlangs een 2de vestiging in Antwerpen. Op die manier zet het bedrijf een nieuwe stap in zijn ontwikkeling. Oreon Properties werd eind 2012 opgestart door Philippe Geudens. Dirk Van Bulck versterkte intussen het makelaarskantoor als nieuwe vennoot.

Dirk Van Bulck kan terugblikken op ruim 25 jaar ervaring in de bedrijfsvastgoedsector. Hij was onder meer 15 jaar actief als bestuurder-directeur bij DTZ. Zijn komst naar Oreon Properties zorgt voor een aanzienlijke versterking van de expertise binnen het bedrijf. Het nieuwe kantoor in Antwerpen is gevestigd aan de Generaal Lemanstraat 45.

Oreon Properties ontplooit een ruime waaier van activiteiten. Er is het klassieke luik van de makelaardij, namelijk de verhuur en verkoop van magazijnen, kantoren en industriepanden. Dit aanbod  is voor een groot deel terug te vinden op de website. Daarnaast wordt de bestaande expertise ingezet voor advies bij immo-transacties.

“Een groot deel van onze omzet halen we uit consulting.” zegt Philippe Geudens.  “We vinden het belangrijk om advies te kunnen geven over het ‘sale and rent back’-principe bijvoorbeeld. De meeste bedrijven houden vast aan hun eigen pand. Maar in functie van de bedrijfsevolutie is het soms beter om het bedrijfspand te huren dan te kopen. Dat kan het geval zijn als er kapitaal nodig is voor de groei van de productie of voor de uitbouw van exportactiviteiten. We adviseren ook bij investeringen in bedrijfsvastgoed, grondoptimalisaties en het efficiënter inzetten van te grote bedrijfspanden”, legt Geudens uit.

Oreon Properties is vooral actief in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant. Tot de referenties behoren namen als Total, Wijngaard Natie, Fabricom en Van Gansewinkel. Naast de vestigingen in Herentals en Antwerpen heeft Oreon Properties de bedoeling om op termijn nog andere kantoren te openen.
Meer informatie op http://www.oreon-properties.be

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.