Nieuws Antwerpen Ori Omi herstelt uw iPhone ter plekke

Ori Omi herstelt uw iPhone ter plekke

Ori Omi herstelt uw iPhone ter plekke

Ori OmiUw iPhone laten vallen, het glas is gebroken en er hij doet alleen nog maar raar? Er is redding nabij, en wil in de vorm van Ori Omi. Deze nieuwe start-up, die gevestigd is aan de Groenplaats in Antwerpen, komt uw iPhone bij u thuis herstellen, terwijl u ernaast zit. Handig, want zo’n iPhone zit natuurlijk boordevol persoonlijke gegevens, foto’s en wat nog al meer.

Is het scherm van je iPhone gebroken, werkt de batterij niet meer of is de oplaadpoort stuk? Je hoeft er dus niet meer mee naar een reparatiebedrijf te gaan, in de rij te wachten en je telefoon enkele dagen te missen.

Start-up Ori Omi repareert iPhones op afspraak en op een locatie van je eigen keuze. De hersteller komt naar jou toe, je kunt meekijken tijdens de reparatie en er alle vertrouwen in hebben dat alles correct gebeurt. Voor Ori Omi is je privacy heilig en moet de ervaring ‘subliem’ zijn.

“Ori omi staat voor 100% transparantie en privacy”, zegt Joachim Badejoh, oprichter van Ori Omi. “Bij ons hoef je bijvoorbeeld nooit een code af te geven. Je kunt het herstellen live volgen en zien dat alles wat uit je iPhone gaat er nadien weer netjes terug wordt ingestoken.”Je iPhone laten herstelen bij Ori Omi is heel eenvoudig. Op www.oriomi.be kies je een tijdstip en geef je op waar de reparatie moet worden uitgevoerd. Vervolgens komt de hersteller op de locatie die u zelf kiest: naar je thuis, op het werk of – waarom niet – op café. Een reparatie duurt gemiddeld zo’n 30 minuten. Afrekenen doe je ter plaatse.

Ori Omi is op dit moment beschikbaar in Antwerpen en randgemeenten. In de toekomst wil oprichter Joachim Badejoh ook naar andere steden uitbreiden.

Ori Omi maakt deel uit van Start it @KBC, dat innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.