Nieuws Antwerpen Originele kerstwensen van Branded Careers

Originele kerstwensen van Branded Careers

Originele kerstwensen van Branded Careers

branded-careersMet kerst en nieuwjaar voor de deur is het voor elk creatief bedrijf telkens opnieuw een uitdaging om origineel uit de hoek te komen en de gebruikelijke eindejaarswensen te koppelen aan een manier om je bedrijf extra in de kijker te zetten. Bij Branded Careers uit Kontich zijn ze daar mooi in geslaagd.

De medewerkers hebben een filmpje gemaak dat intussen al meer dan 1000 views heeft gekregen, meer dan 20 keer gedeeld en een bereik heeft van meer dan 6000 man. Deze keer is het een filmpje voor hun klanten, mede gemaakt door hun klanten!

Een hilarische parodie op All I want for Christmas heeft heel wat aandacht naar de start-up getrokken. De likes blijven binnenstromen, en de reacties zijn lovend, zoals “Makes me happy” van Christine Philippe, of nog ene Sebastien die het nogal ‘cru’ stelt: “Die mankeren een paar vijzen bij Branded.Careers. Het maakt het uiteraard wel plezant! Merry Christmas wacko’s!”. Ook vorig jaar behaalden ze topresultaten met een originele kerstvideo.  Dit leverde hen 24.000 views op.

Het is niet uitzonderlijk dat ze grappig uit de hoek komen.  Elke maandagochtend posten ze een komische zelfgemaakte video, om hun missie waar te maken: mensen doen lachen op maandagochtend.

Branded Careers is een Employer Branding Agency opgericht in 2014. De kerntaak van ‘employer branding’ is ervoor te zorgen dat je bedrijf als sterk merk in de markt wordt gezet.

Maar kijkt u vooral zelf eens naar het filmpje:

 

www.branded.careers

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.