Nieuws Antwerpen PartyWatch brengt je naar alle clubs en bars

PartyWatch brengt je naar alle clubs en bars

PartyWatch brengt je naar alle clubs en bars

partyZe zijn met z’n drieën. En ze gaan graag een nachtje stappen. Maar dat loopt niet altijd zoals ze verwacht hadden. Een feestje kan ook tegenvallen. Dan maar een ander evenement opzoeken. Alleen: hoe kun je dat nog in die late uurtjes. Naar huis dan maar. Om dan later vast te stellen dat er hooguit twee straten verder net een spetterende party bezig was….

Jonas Dreesen (20), Nicolas Krekels (19) en Rik Van Kerckhoven (19) zijn fervente partygangers. Ze vroegen zich af hoe ze die problemen konden aanpakken. Ze zetten zich in december van verleden jaar bijeen en tekenden de eerste concepten voor een app uit. In januari van dit jaar vonden ze al een investeerder die ertoe bereid was hen op weg te helpen. Hun PartyWatch is sinds verleden maand al operationeel en krijgt onmiskenbaar flink wat belangstelling. Nauwelijks 48 uur na de lancering ervan waren er al meer dan 1.000 downloads.

Via PartyWatch kun je nu een perfect beeld krijgen van het aanbod aan evenementen, feestjes en parties in Antwerpen. Je kunt zo makkelijk van het ene feestje naar het andere. Van de ene club naar de andere bar. PartyWatch is daardoor zoveel als een heuse feestgids waarmee je geen enkel evenement meer kunt missen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.