Nieuws Antwerpen Passwerk/TRplus start nieuwe samenwerking om meer mensen met autisme aan te werven

Passwerk/TRplus start nieuwe samenwerking om meer mensen met autisme aan te werven

Vijah Lohitsa (Hexaware Technologies Belgium) en Nico De Cleen (Passwerk/TRplus ) Vijah Lohitsa (Hexaware Technologies Belgium) en Nico De Cleen (Passwerk/TRplus)

Passwerk/TRplus start nieuwe samenwerking om meer mensen met autisme aan te werven

Hexaware en het Antwerpse Passwerk/TRplus werken samen om resultaatgerichte Managed Business Process Services (MBPS) aan te bieden in België. Dat zal het voor Passwerk/TRplus mogelijk maken om zoveel mogelijk mensen met een autismespectrumprofiel in te zetten voor haar Belgische MBPS diensten.

Managed Business Process Services houdt in dat specifieke processen van de klantenorganisatie beheerd worden door op te treden als haar verlengstuk, om zo resultaatgerichte diensten te leveren. De diensten zijn een combinatie van RPA- AI/ML, ondersteund door manuele diensten. Klanten kunnen een hogere efficiëntie verwachten door hoogwaardige lokale diensten en een lagere TCO. De diensten ondersteunen bedrijfsprocessen in sectoren als het bank- en verzekeringswezen, de gezondheidszorg, telecom, retail, industrie, professionele diensten als boekhouding, personeelsbeheer, sales en marketing.

Dankzij de samenwerking kan Passwerk/TRplus ook extra mensen met autisme aanwerven om aan de slag te gaan in deze nieuwe dienstverlening. Nico De Cleen, ceo van Passwerk/TRplus: “Dit nieuwe, innovatieve dienstenmodel is uniek in binnen- en buitenland. Wij komen zo dichter bij ons doel: zoveel mogelijk mensen met autisme aan het werk zetten in een reguliere economische werkomgeving.”

“Via dit partnership kunnen we carrièremogelijkheden op lange termijn aanbieden aan consultants met autisme, voor processen en activiteiten waarin wij een grote ervaring en expertise opgebouwd hebben over alle sectoren heen”, aldus Vijay Lohitsa, country head en senior director bij Hexaware Technologies Belgium.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.