Nieuws Antwerpen Patrick Vanhie verlaat Siebens Spoorbouw uit Hemiksem

Patrick Vanhie verlaat Siebens Spoorbouw uit Hemiksem

Patrick Vanhie verlaat Siebens Spoorbouw uit Hemiksem

HEMIKSEM – Patrick Vanhie, managing director van Strukton Rail uit Wetteren en zaakvoerder van dochteronderneming Siebens Spoorbouw uit Hemiksem, heeft beide bedrijven verlaten. Dominique Vleminckx neemt sinds begin september zijn plaats in als nieuwe ceo van de Belgische vestigingen, die deel uitmaken van de Nederlandse groep Strukton.

Patrick Vanhie werkt sinds januari 2000 bij Strukton Rail, eerst 12 jaar als cfo van de Belgische onderneming en sinds 2012 als managing director. In 2014, bij de overname van Siebens Spoorbouw uit Hemiksem, werd hij ook zaakvoerder van deze dochteronderneming. Siebens Spoorbouw werd opgericht in 1987.

De Belgische afdeling van de Strukton groep is met een 180-tal medewerkers op de payroll, één van de grootste spooraannemers in België. Zij staat in voor vernieuwing, uitbreiding en onderhoud van de spoorinfrastructuur op gebied van spoor, seininrichtingen elektrificatie en is actief over heel België.

Dominique Vleminckx is sinds eind 2002 werkzaam bij Strukton Rail en trad in januari 2016 als operations manager toe tot het Executive Committee van de Belgische vestiging. “We willen met Strukton Rail en Siebens Spoorbouw de komende jaren nog meer inzetten op marktuitbreiding, innovatie, duurzaamheid en assetmanagement”, aldus Dominique Vleminckx.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.