Nieuws Antwerpen Peeters-Govers zet strategie van Albert Heijn verder

Peeters-Govers zet strategie van Albert Heijn verder

Peeters-Govers zet strategie van Albert Heijn verder

jan peetersOnder luid applaus ging woensdag de Albert Heijn van Peeters-Govers in de Offerandestraat in Antwerpen open. Reeds de 36ste vestiging voor Albert Heijn in België. De inwoners van de buurt van de Offerandestraat waren talrijk aanwezig om de opening feestelijk te vieren. Wendy Vermeulen mocht samen met de zaakvoerders van de groep Peeters-Govers Jan Peeters en Wim Peeters en supermarktmanager Guy Verachtert het lintje officieel doorknippen. Wendy Vermeulen werd via een originele wedstrijd op de Facebookpagina van Albert Heijn verkozen tot Facebook ceremoniemeester voor één dag.

De winkelketen Peeters-Govers is een Kempisch succesverhaal in de distributiesector. Het bedrijf werd onlangs overgenomen door Albert Heijn en wordt onderhand ingepast in de langetermijnstrategie van de Nederlandse groep.

De inwoners van de buurt van de Offerandestraat zijn duidelijk tevreden met de komst van Albert Heijn. Voor de deuren openden, stond er reeds een lange wachtrij kooplustigen aan te schuiven. Belgische toppers en typische Hollandse producten als duovla, drop en pindakaas gingen als zoete broodjes over de toonbank. De winkel mag er ook wezen. Op een winkeloppervlakte van 1.200m vind je maar liefst 12.000 artikels terug. Naast de 31 bestaande medewerkers zijn er nog twintig nieuwe lokale mensen aangetrokken voor de winkel in de Offerandestraat.

Een enthousiaste supermarktmanager Guy Verachtert: ‘Ik ben enorm fier op de prestatie die het hele team hier heeft geleverd. De winkel ziet er prachtig uit en klanten kunnen hier met plezier komen winkelen. Albert Heijn wil graag de persoonlijke kruidenier zijn waar dagdagelijkse boodschappen, verrassende producten, Hollandse prijzen en persoonlijke service hand in hand gaan. Zonder twijfel wordt ook deze winkel een mooi succesverhaal.’

Albert Heijn zet op die manier zijn expansieverhaal in België verder, een verhaal dat hooguit enkele jaren terug begon vanuit een klein bruggenhoofd in het Antwerpse. Ook de recente fusie met het Belgische Delhaize zal die strategie kennelijk niet doorkruisen.

Foto: Zaakvoerder Jan Peeters van Peeters-Govers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.