Nieuws Antwerpen Pelegrie Printing overgenomen door Burocad

Pelegrie Printing overgenomen door Burocad

Pelegrie Printing overgenomen door Burocad

miekenevenDe digitale drukkerij Burocad uit Peer heeft de activiteiten van Pelegrie Printing in Hoboken overgenomen. Met deze acquisitie zet Burocad een grote stap voorwaarts in haar groei, met name in groot formaat printing.

Pelegrie Printing heeft haar roots in de fotografie en bouwde net als Burocad reeds meer dan 20 jaar ervaring op in digital printing. Het bedrijf heeft een sterke reputatie op vlak van in store, retail en outdoor communicatie en mag ook tal van tentoonstellingen en musea tot haar klanten rekenen.

Na de volledige acquisitie van Digiking in Hasselt eind 2015, zet Burocad nu ook in Antwerpen haar expansie door. “Voor Burocad is de stap naar Antwerpen belangrijk. Onze klanten bevinden zich over het hele land en meer en meer ook in Nederland. Een tweede, centraal gelegen productiesite biedt dus extra flexibiliteit en service aan onze klanten. Daarbij komt dat Burocad amper een jaar na de uitbreiding in Peer alweer op zoek was naar extra productiecapaciteit” vertelt Mieke Neven. “De overname van Pelegrie Printing houdt een verdubbeling in van onze capaciteit in large format printing, en dat was nodig om de groeiende vraag te beantwoorden.”

Bij Pelegrie werken een 8-tal medewerkers die op post zullen blijven. Op die manier zullen de klanten van Pelegrie hun vertrouwde aanspreekpunten behouden. Mieke Neven: “We kijken ernaar uit om de expertise van Pelegrie op vlak van plaatsingen en grote projecten in te zetten voor ons volledige klantenbestand. Daarbij zullen de klanten van Pelegrie baat hebben bij Burocads ervaring in print management, mailings, product design en verpakkingen. Heel wat synergiën dus, waarvan onze klanten alleen maar kunnen genieten. Meer expertise en meer capaciteit, dat is nodig om aan de marktvraag tegemoet te komen”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.