Nieuws Antwerpen Peter Gazelle gaat Graydon Belgium leiden

Peter Gazelle gaat Graydon Belgium leiden

Peter Gazelle gaat Graydon Belgium leiden

peter gazellePeter Gazelle is benoemd tot de nieuwe managing director bij bedrijfsinformatiespecialist Graydon Belgium in Berchem. Peter Gazelle heeft een uitgebreide ervaring binnen de bedrijfsinformatie-industrie en was in zijn laatste rol 4,5 jaar werkzaam als managing director van Creditsafe.

President directeur Marcel van Es van Graydon over Peter Gazelle: “We zijn bijzonder verheugd met de komst van Peter. Hij heeft een enorme ervaring opgedaan in zowel de Belgische als Franse markt en kent de bedrijfsinformatie-industrie als geen ander. Graydon bevindt zich in een innovatieve markt en is een ambitieuze koers ingeslagen om zich hierin te onderscheiden dankzij een zeer vooruitstrevende strategie. We zijn ervan overtuigd dat we met de komst van Peter onszelf nog beter kunnen gaan onderscheiden in de Belgische markt en kijken uit naar de samenwerking met hem.”

Graydon biedt als handelsinformatiekantoor oplossingen op het vlak van credit management, risk and compliance en marketing informatie. Met deze diensten helpt Graydon bedrijven toegang te verkrijgen tot kapitaal, kennis op te bouwen ter versteviging van hun concurrentiepositie en te voldoen aan de groeiende vraag naar transparantie. Graydon bouwt op een netwerk van 130 internationale databases in 100 landen met hierin informatie over meer dan 90 miljoen bedrijven. Al meer dan 125 jaar verwerken Graydon’s informatiespecialisten de up-to-date financiële, commerciële en transactiegerelateerde bedrijfsinformatie tot innovatieve en betrouwbare informatieoplossingen.

Creditsafe, de onderneming waar Peter Gazelle voorheen fungeerde als managing director is voor een groot stuk actief in dezelfde markten als Graydon. Het bedrijf biedt zijn klanten handels- en financiële informatie aan over bedrijven in binnen- én buitenland.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.