Nieuws Antwerpen Petra De Roos (LDV United): “Waarden van mensen en merken worden scherp gesteld.”

Petra De Roos (LDV United): “Waarden van mensen en merken worden scherp gesteld.”

Petra De Roos (LDV United): “Waarden van mensen en merken worden scherp gesteld.”

ANTWERPEN – Nadat we de ondernemersorganisaties aan het woord lieten, is het in onze nieuwe reeks de beurt aan ondernemers uit de Antwerpse regio. We vragen hen om een videoboodschap in te sturen gericht aan collega-ondernemers en onze lezers. Petra De Roos, managing director van LDV United, deelt haar vaststellingen en de lessen die ze leert uit de huidige coronacrisis.

“Dingen die al niet lekker liepen, lopen helemaal spaak. Daar waar wat potentie inzat, dat groeit en bloeit. Ideeënbedenkers worden nog straffere ideeënbedenkers. Mensen die snel dingen konden regelen worden nog creatiever in de oplossingen die daarvoor konden bedacht worden. De waarden die mensen en merken hebben, die worden scherp gesteld”, vertelt Petra De Roos in onderstaande videoboodschap.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.